elenco Aziende - HOME PAGE -

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
< COLOR DESIGN BACK

Обработки - грижа за косата - COLOR DESIGN


COLORDESIGN : HAIRDESIGN
FALL
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 82489 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLORDESIGN : HAIRDESIGN
FALL

линия на лечение COLORDESIGN / HAIRDESIGN се състои от набор от продукти за коса, внимателно формулиран със сурови материали с отлично качество, обогатена с Ceramide A2 за предотвратяване, облекчаване и премахване на най-често срещаните несъвършенствата на косата. Всеки продукт е деликатно ароматизирана и елегантно опаковани :. Шампоани в съвременните докоснаха контейнерите алуминизирана PE, флаконите в елегантния ast uccio прозрачна, пълна с латекс биберон за прилагането

• FALL LINE ПОМОЩ НА
В ПОМОЩ SHAMPOO ANTI
Ceramide A2 и Кератин
Ефективно и нежен продукт, подходящ за всички типове коса. Точната формула, богата на активни съставки и деликатен, което го прави подходящ за честа употреба. Неговото действие васкуларизацията е особено ефективен при предотвратяване на загуба на коса и помага за нормализиране на физиологичното баланс на кожата и по този начин съживяване на косата и скалпа.
пакет :. 300 мл бутилка

• FALL ЛЕЧЕНИЕ В ПОМОЩ
Серамид
Загубата на коса може да бъде временна или хронична. Първият случай, главно поради метаболитни или други физически проблеми, като например прекомерно използване на четки, чинии, сешоари или химикали, във втория случай, че е главно наследствени проблеми, които измъчват 50% от мъжкото население. Използването на адювантна терапия с керамид, благодарение на свойствата на активните съставки и носител възстановява, ревитализиращи лечение, борбата с последиците от падане преходно и смекчаващи тези на хронично състояние.
Инструкция за използване след старателно измиване на косата с шампоан ANTI В ПОМОЩ COLORDESIGN, и потупване с влажна коса, разпространявате съдържанието на един флакон адювант директно върху кожата : направите лек масаж, оставете за няколко минути и продължете с изсушаване.
пакет : 10 мл флакон в опаковка от 12 бр.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy