elenco Aziende - HOME PAGE -

AETO : BAMBOO NATURAL HAIR CARE
< BAREX BACK

Обработки - грижа за косата - BAREX


AETO : BAMBOO NATURAL HAIR CARE
AETÒ : NATURAL BAMBOO HAIR CARE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 91273 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

AETO : BAMBOO NATURAL HAIR CARE
AETÒ : NATURAL BAMBOO HAIR CARE

AETO е философията, която празнува на срещата на всички енергии на тялото.
AETO Продуктовата линия използва растителни продукти, възстановителни и лечебни свойства, от различни региони на света, като Африка, Далечния изток, Хавай, Австралия, всички места, където растат особено богата растителност на сушата или в моретата все още чист и незамърсена. Многобройни научни изследвания и лабораторни тестове, проведени от специалисти AETO BOTANY показват, че използването на производни на ботанически произход в линията произвежда бързи и ефективни действия на влакната отслабени капиляри, експлоатирани и дехидратирани, като нараства с 47% на съпротивлението за счупване на косъма и позволява да се достигне до резултати
изненадващо след само четири процедури. физиологичното рН.

Обогатяването Shampoo - Bamboo & Yucca
Екстрактите от юка Glauca и бамбукови насаждения от типичните области на произход, разположени в девствени земи са богати на аминокиселини, протеини и нишесте. Благодарение на тези елементи играе интензивен шампоан укрепителна върху косата ефективно допринасяне за да стане по -еластична и устойчива на агресия. Показани за експлоатирани и отслабена коса.
кутия: бутилки от 250 и 400 мл

укрепителна БАЛСАМ - Bamboo & Hibiscus
От семената на Hibiscus esculentus, роден растение от Централна Африка, Малайзия и Филипините, можете да получите мляко с полезни свойства, които, заедно с укрепителна и ревитализиращи свойства на Bamboo, действа дълбоко хидратиращ и преструктуриране фибрите на косъма.
кутия: бутилки от 250 и 400 мл

укрепителна МАСКА - Bamboo & Wild Mango :
От плодовете на див манго (Irvingia Gabonensis) дърво расте в горите на Африка, можете да получите ботаническа масло от изключителна хранителна стойност много ефективен при даване обем и блясък на косата и да се подобри управляемостта. Наличието на екстракт от бамбук, чрез обогатяване на имоти, и пантенол направи тази маска е подхранващ и подмладяващ, идеален за всички типове коса експлоатирани и отслабени.
кутия: 250 мл тръба и буркан от 500 мл


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy