elenco Aziende - HOME PAGE -

Боядисана коса и договори - медно- SILICON
< BAREX BACK

Обработки - грижа за косата - BAREX


Боядисана коса и договори - медно- SILICON
CAPELLI COLORATI E TRATTATI - SILICIO - Раме
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 92521 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Боядисана коса и договори - медно- SILICON
CAPELLI COLORATI E TRATTATI - SILICIO - Раме

силиций и мед насърчава от рамките на живота и жизнеността на цвят, като в същото време я предпазва от външни агресии.
Барекс е разработила редица състави въз основа на новаторски партньорство между силиций и мед, повишаване на вродената способност да издържа на високи температури и за абсорбиране на светлина от двете keratinizing и защитното действие на друга. Затова той The формула + медта подобрява яркостта на цвета, както естествени, така и изкуствени, защитава косата леко от топлината.

SHAMPOO ANTI
Шампоан antigiallo да силициев + мед. Синергията на активна силанолен и микроелемент мед (Cu), възстановява блясъка на скучна ивици и съживява отраженията на блондинката пепел или сива коса. Той неутрализира някои жълто за бяла и сива коса, намалява прекомерното жълто или мед светла коса руса, избелени или подчерта коса. Филтри с U.V.

ШАМПОАН SALVACOLORE
Формула за силициев + мед, идеален за боядисана коса, избелени, лекува. Силанолен активен, в комбинация с микроелементите мед (Cu) разкрива блясъка и блясък на цвета, докато я предпазва от избледняване и удължаване на жизнеността на рефлекси. Анти -оксидант ефект върху цвета присъединява защитна, възстановителна разпластяването и прави косата по-мека.

БАЛСАМ SALVACOLORE
Формула за силициев + мед идеален за боядисана коса, избелени и лекувани. Силанолен активен във връзка с микроелементите мед (Cu), действа върху целостта на епидермиса с подсилено действие, което помага за предпазване на буталния прът. Хидратиращ агенти и кисела рН с тяхното изглаждане ефект върху cuticular везните, да направи косата лесна за разресване, водене дълго цвят.
кутия: 350 мл дозатор

SPRAY SALVACOLORE - преди и след боядисване
Балсам без изплакване, за да дадете на тялото, обем и блясък на косата си с цвят и избелени. Силицият функционализиран с meadowfoam масло прави косата без да я тегло надолу или да ги помажеш светло. Пръска се върху суха коса, преди да нанесете цвета, тя помага на епидермиса да се съобразят осигуряване на по-добра ефективност. Приложни след оцветяване носи продължителен овлажняващ действие, което задълбочава цвета.
кутия: няма газ спрей бутилка 125 мл


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy