elenco Aziende - HOME PAGE -

Ленени семена DIAMOND CARE
< ALFAPARF BACK

Обработки - грижа за косата - ALFAPARF


Ленени семена DIAMOND CARE
SEMI DI LINO DIAMANTE CARE
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 87154 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Ленени семена DIAMOND CARE
SEMI DI LINO DIAMANTE CARE

бижу ефект
Линията, която придава на косата ви едно ново измерение на блясък, благодарение на изключителна комбинация от уникален блясък на ленено масло и луксозния блясък на диаманти. Посветен на косата по-елегантен, светъл, красив украсени с
революционна светлина бижу ефект.

озарява ШАМПОАН
Микрокристална овлажняващ шампоан почиства косата прави я мека и лесна за разресване. Неговата рН балансирана формула укрепва и блестяща коса.

озарява CONDITIONER
Микрокристална крем балсам идеален да даде мекота на косата и усилване блясък ефект, без да го претегляне надолу. Специалната формула връща правилното снабдяване с хранителни вещества на косата, което ги прави лесни за разплитане. Бутилки от 250 и 1000 мл.

течни кристали,
Precious течност красота за да се осъществи мигновен лек за косата мека, управляема коса и приятна на допир. Стъклени бутилки от 16, 30 и 50 мл.

PURE DIAMOND КРИСТАЛИ
Serum микрокристална свръхлеки светлинен ефект мигновен, косата изключително мека и копринена. Стъклена бутилка от 30 мл.

ОСВЕТЯВАЩА ESSENTIAL OIL
Лечение на микрокристална сервиз. Ефективни възстановителни ремонти формула влакното косата отвътре чрез предоставяне на храна. Затваря кутикулата дава косата мека и лъскава извънредно, с непосредствено видими резултати. Флаконите от 13 мл в кутия от 12 бр.

ОСВЕТЯВАЩА SHINE ЛОСИОН
Микрокристална лечение ревитализиращо. Иновативна не изплакване формула незабавно detangles и добавя плътност на косата, еластичността и блясъка. Флаконите от 13 мл в кутия от 12 бр.

ОСВЕТЯВАЩА МАСКА
Микрокристална подхранваща маска за боядисана коса, за ремонт повредени части на косата, чрез предоставяне на влага и еластичност за влакна, затваряйки на кантара и прави косата изключително брилянтен. Буркани от 200 и 500 мл.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy