elenco Aziende - HOME PAGE -

Кератин REPAIR SYSTEM
< EGOWORLD BACK

Изправяне на коса - EGOWORLD


Кератин REPAIR SYSTEM
Изглаждане - възстановително - гладка
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 96807 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Кератин REPAIR SYSTEM
Изглаждане - възстановително - гладка

Кератин REPAIR SYSTEM е уникален лечение за реконструкция на фибрите на косъма. Благодарение на високото съдържание на естествен кератин, косата става по- дисциплинирани, мека и блестяща, лесна за разресване и подсушите, като намалява до 90 % от накъсване и навийте естествена коса.
На третирана коса, къдрава, къдрава или повредени от прекомерното излагане на елементите кератин също донесе обем и тялото, като жизненост. Намаляването на чупливостта и къдрици, преструктуриране и кондициониране влакна коса се обработват чрез процес изглаждане за регенериращо действие на кератин активират от топлината на плаката. Цвят на косата не се наблюдава промяна на цвета или ще настъпи промяна в цвета, а по-скоро по- дълготрайна боя по отношение на яркост и riflessatura. В този случай може да се направи лечение веднага след оцветяване или обезцветяване. След обработката на косата е спокойна присъства, дори и ако не е идеално гладка. За общо и перфектно лечение гладене безопасно може да се повтори, че винаги се поддържа най-добрите условия на косата.
Кератин REPAIR SYSTEM ще издържи в продължение на 2 /3 месеца, като през този период, сресване и време за съхнене ще заемат половината от времето.
пакет :. шампоан и маска за бутилка от 100 мл серум бутилка, съдържаща 140 мл

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy