INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ПАРА POD
ПАРА POD - L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL - Изправяне на коса

Rate this product:


1 click

ПАРА POD
L OREAL PROFESSIONNEL - LOREAL - Изправяне на коса


плоча професионална услуга, която революционизира сгъвката на Pro - кератин, активира чрез парна
За първи път, два от световна класа марки съчетават тяхната експертиза, за да се създаде революционно средство : STEAM POD. В резултат на сътрудничеството между L' Oréal Professionnel и Rowenta, STEAMPOD е първият професионален плоча активира от налягането на парата продължава. В пъти е несъмнено най- осъществява услугата в салона, жените, които не очакват услуга, която продължи по-дълго, както и най-красивата коса и се обработва с естествено движение.

Днес, след 5 години на изследвания и 8 патента, L' Oréal Professionnel революционизира завоя на услуги да Pro - кератин, активира чрез парна
• The Pro - кератин е синтетична молекула, подобна на естествения кератин и имитира функциите, това е уникална комбинация от аминокиселини, за да укрепват косъма от корена до върха. The Pro - кератин, присъстващ във формулата на нови продукти STEAM POD прониква във вътрешността на влакното чрез действието на пара с високо налягане активира от професионална плоча.
• П пара избягва термичен шок и не променя процентът на вода в естествена коса. ПАРА POD е първата плоча за професионална lisciaggio коса, която осигурява непрекъснат поток от налягането на парата.

Инструкция за използване на протокола на услугата STEAM POD за гласи:
1. Нанесете шампоан и маска обикновено
2. Cream заявление спецификация в STEAM POD изглаждане CREAM (в зависимост от нивото на осведоменост)
3. Сушенето със сешоар
4. Полагане на защитни SERUM на съвети и най- нарушените терени
5. Използването плоча STEAM POD на (1-2 стъпки до край)

Ползи :
коса по-ярка, по- копринена на допир, по-малко цъфтежите на косата, сгънете по-дълготраен, естествено движение ; пъти по-бързо и по-лесно да постигнете .

X

privacy