elenco Aziende - HOME PAGE -

DIANTEA
< KOMIS BACK

Бои за коса - KOMIS


DIANTEA
Професионално боядисване без амоняк-без PPD-не резорцин
   +39 0331 1706328
Download PDF

   View сайт
           Каталог виждал Visits: 27776 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
DIANTEA
Професионално боядисване без амоняк-без PPD-не резорцин

Деликатен, ароматно, голям сив покритие, перфектно и дълготраен цвят, максимално зачитане на кожата и косата: са основните качества на новия цвят на косата DIANTEA. Тези характеристики са получени от задълбочено проучване и анализ на всички суровини от които е съставен. Са премахнати, следователно, амоняк, резорцин и PPD (p-фенилендиамин) замяната им с други съставки, по-малко агресивни и по-функционални. Тя също е обогатен с овлажнители за тон, мекота и блясък на косата и ceramides за възстановяване и поддържане на кожната бариера. Също така съгласно правилата на KOMIS производител на DIANTEA цвят, продължаването на проучвания и изследвания от технически екип водят непрекъснато печалби боя състав, с изключително внимание на сигурността и безопасността на продукта.

нюанси: Черно тъмно кафяв 3-1:4-5-6 тъмно руса светло кафяв Браун руса 7-8-9 светло руса руса; ЗЛАТО: 6.3 тъмно златисто руса; Мед: 7.43 златни мед блондинка; Фантазия: 3.05 шоколад; SUPERLIGHT: 9000 естествено руса супер.

указания за употреба: с DIANTEA оцветители крем вие ще получите технически перфектни и впечатляващи резултати. DIANTEA оцветители крем трябва да се използва с водороден прекис емулсия стабилизирани в съотношение от 1 част определено оцветители крем + 1.5 на оксидант (половин тръба (50 ml) + 75 мл, 30, 40 обеми 20 стабилизирана кислород).

Важно: DIANTEA оцветители крем може да се използва като традиционен коса коса разреждане 1 + 1 след класическа схема (1 част 1 част на цвят крем DIANTEA + оксидант). По този начин е възможно да се подчертае най-много власт и да даде по-голяма известност да nuançature в същото време, поддържане на напълно здрави обувки и тон цвят вярност.

опаковка: 100 ml тръба, равна на 2 приложения.


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy