INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2019
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


ГРАДИНСКИ чай
ГРАДИНСКИ чай - KOMIS - Бои за коса

Rate this product:


1 click

ГРАДИНСКИ чай
KOMIS - Бои за коса


боядисване на косата крем

Желание за естествено и модерно оцветяване?
Желание за прикритие и блясък?
Желание за защитена кожа "мека и блестяща коса?
KOMIS със своята ДИДИЧАЙ цвят линия благодарение на 40 години опит осъзнава тези желания с цветна услуга с много висока надеждност и поносимост. Аргументирало изследвания и тестове на техническия екип на "производител на цветове" на KOMIS "ДИОЧАЙ" непрекъснато носят значителни подобрения в състава на багрилото "поставянето на най-голямо внимание на безопасността" върху безвредността на поносимостта на продукта и вярна репродукция на цвета. За да се получат тези резултати, винаги се прилагат най-новите производствени техники, като се проверява качеството от произхода на суровината до готовия продукт. ДИДИЧАЙ цвят има широка гама от нюанси, достатъчно, за да отговори на всички изисквания за цвят.

нюанси: налични в 51 нюанси, разделени в СЕРИЯТА: NATURAL (8) "Ceneri (6)" dorati (5) "могано (4)" Rame (10) "виола (4)" фантазия (8) "корретторс (2)" schiarenti (3) "superschiarenti (1).

начин на употреба: за приготвяне "микс в неметална купа 1 част от оцветяване крем: 1 и половина на антиоксидант (50 грама крем-75 g окислител): ще получите перфектно покритие с ярък цвят. В случаи на покритие тон-на-тон, използвайте 20-обемни антиоксидант. В случай на средно-светлинно покритие "Използвайте окислителя при 30 тома. В случаи на Светване с олекотяване "Използвайте окислителя при 40 тома.

Опаковка: 100 мл епруветка.

X

privacy