elenco Aziende - HOME PAGE -

COLORDESIGN крем за боядисване на коса
< COLOR DESIGN BACK

Бои за коса - COLOR DESIGN


COLORDESIGN крем за боядисване на коса
COLORDESIGN CREMA COLORANTE PER CAPELLI
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 109406 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

COLORDESIGN крем за боядисване на коса
COLORDESIGN CREMA COLORANTE PER CAPELLI

продукти за боядисване на коса Colordesign са в състояние да отговарят на вашите нужди и да предложим най-добрите професионални инструменти за фризьорски да отговарят на желанията на своите клиенти. Системата за оцветяване е формулирана с кондициониране съставки и преструктуриране, за да създаде брилянтен цвят и многопластов, в състояние да осигури пълно покритие на белите коси, като същевременно осигурява отлична защита и хидратация. Colordesign усети благоприятното въздействие на серамиди и е въведен в областта на боядисване на коса професионален коафьор предлага иновативен продукт, преструктуриране и оцветяване по едно и също време.
нюанси :. предлага в 134 цвята постоянно, амоняк безплатно цветови нюанси 46, 18 нюанса на цветовите нюанси и 6 контраст цвят три в едно
метод за използване : Emulsion избор оксидант крем : 10 тома (3%), потъмняване на тон, цвят избелен коса. 20 тома (6%), за цветен тон върху тон, обхващат сива коса, облекчи тон. 30 тома (9%), за избелване среда (2 или 3 тонове). 40 тома (12%), за облекчаване на силни (3 или 4 тона). За да се опрости повече от 4 тона, които трябва да използват нюансите на серия superschiarente.
ПРИГОТВЯНЕ : В неметален контейнер и разбъркайте част от крема върху едната страна и половина (1:1:5) за оксидиране емулсия крем по ваш избор. Ако използвате някоя от нюанси серия superschiarente, смесете една част крем за две части и половина (1:2.5) на окисляване емулсия крем в 40 тома.
ПРИЛОЖЕНИЕ: разпространи сместа равномерно върху подготвената боя немита коса, оставете за около 30 минути. След времето на експозиция, внимателно изплакнете косата си с хладка вода и след това след
пакет : 100 мл тръба .


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy