elenco Aziende - HOME PAGE -

PERFORMANCE TECH
< FARMAGAN BACK

Белина косата - FARMAGAN


PERFORMANCE TECH
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 80870 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

PERFORMANCE TECH

избелващи кремове

Whitener Крем за коса високо осветление власт. Структурата на сместа позволява да се развие, техники работи по-бързо и по-безопасно.
начин на употреба: преди употреба, манипулират плика за разреждане на продукта. Съотношение на разреждане : 1:2 Пазете : смесват в неметален контейнер. Оксиданти използва : ГОТОВ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ OXY 10 - 20 - 30-40 обеми, по преценка на фризьора въз основа на оценката, направена. Скорости на затвора: до 45 минути в зависимост от оценката на фризьор. Препоръчва се за избелване и ецване твърде близо до кожата. Идеален за изсветляване техники за физическо или боядисана коса особено неструктурирани.
кутия:. тръба 40 гр и 250 гр плик

хлорната вар
Компактен и високо избелване мощност. Правилно смесва с окислител емулсията осигурява крем подходящ за всички техники.
начин на употреба: съотношение разреждане : 1:2. Внимание : смесват се в неметален контейнер. Оксиданти използва : ГОТОВ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ OXY 10 - 20 - 30-40 обеми, по преценка на фризьора въз основа на оценката, направена. Скорости на затвора: от 15 до 60 минути в зависимост от оценката на фризьор. Препоръчва се за силно избелване на естествена коса и силен, ецване на дълбок цвят коса не е особено чувствителна на прически и цветове с много тъмен фон.
кутия:. 20 гр тръба и буркан от 500 гр.

хлорната вар BLUE АМОНЯК FREE
Амоняк без избелване прах за коса, особено фин и компактен. Позволява отлични резултати избелване. Зачита структурата на косъма.
начин на употреба: съотношение разреждане : 1:2. Смесете в неметален контейнер. Оксиданти използва : ГОТОВ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ OXY 10 - 20 - 30-40 обеми, по преценка на фризьора въз основа на оценката, направена. Скорости на затвора: от 15 до 60 минути в зависимост от оценката на фризьор. Препоръчва се за избелване на боядисаната коса, повредени и много деликатна. Чудесно за измиване и ецване ецване светлина.
кутия:. 20 гр тръба и буркан от 500 гр

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy