elenco Aziende - HOME PAGE -

БАЛСАМ ЗА ПО ленени семена
< STRUKTIS BACK

Балсами - маски за коса - STRUKTIS


БАЛСАМ ЗА ПО ленени семена
антистатичен третирана коса
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 65763 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Product of Excellence
БАЛСАМ ЗА ПО ленени семена
антистатичен третирана коса

Отмени електростатичния ефект чрез улесняване на стайлинга. Тя подхранва и реструктурира косъмая прави лесна за разресване и осигурява мекота и блясък на косата. Намалява порьозността защита на краищата на косата лекува.

БАЛСАМ HERBAL
климатик действие
Ефективно продукт от конкретните характеристики разпластяването и неутрализиращи което прави косата копринена и мека. Тя се състои от естествени продукти, които се комбинират добре със структурата на косата. Нейната формула го прави особено подходящ за изтощена косабоядисани или избелени.
кутия:. 1000 бутилки мл

HERB CREAM
билкова маска - ефект не на мазнини
Great овлажнителПреструктуриране и разпластяването косата суха и чупливанамалява порьозността на косата и разделят краищата. Придава мекота и блясък на косата. Pleasant балсамов аромат ефект.
начин на употреба: се нанася на влажна косаслед шампоана. Оставете за няколко минутислед товаизплакнете обилно преди изсушаване.
кутия:. буркан 1000 гр

бял крем
антистатични разпластяването лечение - Преструктуриране
Rich в активнаефективни действия за изтощена косаизчерпани и безжизнена. Той укрепва косата повредена от химически обработки (Permsбагрила и избелване) и отслабена от продължително излагане на слънце или сол. Придава на косата здрав и сияен погледосигуряване на лесна за разресване и копринена на допир. Предпазва от разцепени крайща и има антистатичен ефект върху суха коса и краища.
кутия:. мулти - кораб доза от 1000 грама

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi